Massage bij Time 4 You

Intake gratis bij 1e

 behandeling

 Bij de eerste behandeling heb ik een anamnese nodig. Dit om te bepalen welke behandeling of combi mogelijk is rekening houdend met jou wensen / klachten en contra indicaties Alle Massage's beginnen met een heerlijk ontspannend voetenbad zodat U volledig ontspannen met warme voeten kunt starten met de behandeling. Het voetenbad hoeft natuurlijk niet als U dat niet wilt. Kinderen worden max. 30 minuten behandeld. Na de behandeling krijgt U een kopje thee of water.

U hoeft geen handoek of lakens mee te brengen.

Wij zorgen voor schone handdoeken en lakens,

Reiki

REIKI Japans voor de "universele levensenergie. De handen worden op verschillende posities van het lichaam gelegd, De enegie stroomt daar waar hij het meeste nodig is. Reiki is dus geen geneeswijze volgens de reguliere methode. Reiki breng op het emotionele vlak zoveel positieve veranderingen teweeg dat er ook een lichamelijke verbetering plaats vindt Dit is logisch want als je geestelijke (blokkades) opheft dan zal het lichaam positief reageren.Reiki kan geen ernstig zieke mensen genezen. Die horen thuis bij de reguliere geneeskunde. Reiki kan wel ondersteuning bieden bij de behandeling.

Chinese Hoofd Nek en Schouder Massage en Thai gezicht en kin massage

 Vastzittende schouders, migraine, een blokkerende nek, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn kunnen met deze massagevorm aangepakt worden. De massage bestaat uit een combinatie van grepen en het behandelen van drukpunten. Door druk uit te oefenen op specifieke plekken op het lichaam kun je blokkades opheffen. Uw spieren laten de de spanning los en langzaamaan komt de beweeglijkheid weer terug.De massage werkt zelfhelend. U zult na enige behandelingen duidelijk verschil merken. Na de massage voelt u zich als herboren!; Deze massage is geen vervanger van de reguliere geneeskunde.

combi massage's

Een arrangement van meerdere massage's in 1 behandeling:

Voetreflex + Chin hoofd nek schouder massage en Thai gezicht en kinmassage

Voetreflex + Olie rugmassage

Chin hoofd nek schouder massage en Thai gezicht en kinmassage

Voetreflex + olie rug massage +Chin hoofd nek schouder massage en Thai gezicht en kinmassage

Voetreflex + magneet lichaam massage +

Chin hoofd nek schouder massage

Voetreflex + Olie lichaam massage +

Chin hoofd nek schouder massage met Thai kin massage

met Thai kin massage

Voetreflex Massage

De massage kan preventief en therapeutisch werken: bij o.a. problemen aan,blaas, nieren, spijsvertering, oedeem, hormonen, stress, ADHD/ADD We oefenen druk uit op je drukpunten. Je organen, zenuwen, klieren en spieren worden hiermee gestimuleerd. Blokkades worden opgeruimd. Energie gaat weer stromen.(Zelfhelende werking). Je lichaam hervindt haar kracht. Sommigen voelen een ongekende energie door hun lichaam stromen. Anderen hebben het over een ontspannende sensatie. .Je zult je voeten dankbaar zijn. Voetreflex vervangt niet de reguliere geneeskunde. Het kan wel ondersteunend werken.

Thaise Voetmassage onderbeen knie massage / met reflexpunten

Tijdens de Thaise voet en onderbeen massage wordt gerichte druk uitgeoefend op reflexzones op de voeten, onderbenen en knieën. De massage stimuleert bepaalde meridianen die verbonden zijn met de interne organen.

Voordelen van Thaise voetmassage:

Verbeterde bloedcirculatie

Versterking van het immuunsysteem

Verbeterde genezing van blessures

Stressafname

Verbeterd slaapgedrag

Draagt bij aan het algemeen welbevinden.

Acupressuur

Acupressuur is een geneeswijze die verwant is aan de acupunctuur. Een onderdeel van de Chinese Geneeskunde. Voor een goede gezondheid is niet alleen een goed functioneren van organen, botten, spieren en zenuwen belangrijk, maar ook het vrije en ongehinderde stromen van de levensenergie. Wanneer er een verzwakking van de energiestroom of zelfs een blokkade ontstaat kan dat klachten of ziekten tot gevolg hebben.

Acupressuur heeft tot doel de blokkades van de energiestroom op te heffen. Dit wordt bewerkstelligt door op de acupunctuurpunten te drukken die gelegen zijn op de energiebanen (meridianen), net onder de huid.

Door op specifieke plekken van het lichaam een bepaalde tijd krachtig te drukken of te wrijven worden de meridianen gestimuleerd waardoor de afvalstoffen afgevoerd worden en het desbetreffende orgaan, spier, of zenuw weer normaal kan functioneren. Hierdoor neemt de klacht vaak af. Buiten het effect wat het heeft op het fysieke deel van het lichaam, heeft het ook effect op de emoties en op spanningen en heel je zijn.

Voordat U een acupressuur behandeling boekt vindt er eerst een telefoongesprek plaats om de klacht te omschrijven. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld ofdat acupressuur iets voor Uw kan betekenen

Magneetmassage

Magneet therapie is al eeuwenoud en werd in vele culturen toegepast.

Nog steeds worden magneten gebruikt voor het menselijk lichaam vanwege de positieve werking ervan.

De magneten zelf genezen niet, maar ze brengen voldoende juiste energie aan ons lichaam over, zodat het zelf-genezend vermogen wordt gestimuleerd, wat het lichaam weer in balans kan brengen.

Op deze manier kunnen stress en spanning gerelateerde klachten verminderen.

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Zo krijgen de cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed en worden de cellen (alle cellen in ons lichaam bezitten een + en – kant) weer geordend, er ontstaat een nieuw balans.

Het immuunsysteem wordt hierdoor ook gestimuleerd; cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren.

Wanneer kan magneettherapie iets voor je betekenen?

  • wanneer je je welzijn wilt verbeteren
  • wanneer je pijn wilt laten verlichten
  • wanneer je stress wilt verminderen
  • wanneer je je energieniveau wilt verhogen
  • wanneer je een depressie wilt verminderen

De magneetmassage kan worden gedaan op de blote huid met behulp van een natuurlijke olie.Je kunt tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op je welzijn.

Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een loom ontspannend gevoel.

Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van een klacht of voelt zich energieker.

Wanneer is het niet verstandig om een magneet massage te ervaren:

– Wanneer u een pacemaker of ander medisch implantaat draagt, met batterijen.

– Beter niet tijdens de zwangerschap, in ieder geval niet tijdens de 1e drie maanden.

Altijd in overleg met de verloskundige

De massage wordt afgesloten met een

CHINESE HOOFD NEK SCHOUDER MASSAGE MET THAI GEZICHT EN KIN MASSAGE

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage van Ingrid is gebaseerd op een relax massage. Het doel is om de dagelijkse spanningen van lichaam en geest los te laten en tot diepe ontspanning te komen. De ontspanningsmassage is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Een ontspanningsmassage is echt een cadeau voor jezelf: een uur lang genieten. In een fijne sfeer wordt je van top tot teen gemasseerd, waarbij allerlei massagetechnieken worden toegepast. Alle delen van het lichaam komen aan de orde: hoofd, hals, nek, schouders, armen, handen, rug, romp, benen en voeten en tenen.. De massage duurt een uur. Je kunt ook iemand blij maken met een cadeaubon voor een ontspanningsmassage.

Kruidenstempel rug en olie lichaams massage

Ben je moe of gespannen?

Geniet dan bij ons van de jouwe Kruidenrugstempelmassage met volledige lichaamsmassage en chin. Hoofd nek schoudermassage 

VOETENBAD

Na een verwarmend voetbad en een kopje TEA verwennen wij u met een massage van 2.5 uur

VOET-BEENMASSAGE

Wist je dat je benen je in de loop van je leven gemakkelijk de wereld rond kunnen dragen? Gun uzelf en uw benen wat ontspanning. Een verzachtende voet- en beenmassage is voor iedereen geschikt voor je benen, ontspanning, rustgevend en wil voor versteviging zorgen.

De zachte oliemassage opent je srota's en transporteert dus de slak weg. Dit is de fundamentele oorzaak van disharmonie.

Deze traditionele Massage stimuleert ook uw lymfestroom, dit heeft een positief effect op uw gezondheid

VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE De massage van armen en benen, buik en decolleté nemen je even mee in het "rijk van dromen".

KRUIDENSTEMPEL RUGMASSAGE

De rug rug wordt voorbehandeld met een warmte kokosolie massage.

Vervolgens worden de kruidenstempels, verwarmd met hete stoom, op het lichaam gedrukt. Druk en warmte openen de poriën van de huid.

De kruiden in de kruidenstempels kunnen gunstige effecten hebben op het lichaam en de organen

- de kruidenstempels worden in verschillende massagebewegingen langs de energiebanen bewogen ...

Kruidenstempelmassage heeft een helende werking,

verlicht spanning en pijn verdwijnt

Ondersteuning bij de behandeling van spierpijn,

uitputting

ontslakking

CHIN HOOFD NEK SCHOUDER MET THAI GEZICHTMASSAGE

Als kers op de taart volgt de

Hoofd-nek-schouder met Thaise gezichtsmassage en warme olie voor het gezicht, wat een verademing is voor spanning in het nek- en schoudergebied.

Vooral mensen met een drukke baan of kopzorgen vinden hier diepe ontspanning en innerlijk evenwicht.

De warme kokosnootolie voorziet de huid van vocht, kalmeert de jeuk en werkt ontstekingsremmend.

Kokosolie is daarom uitermate geschikt voor de gevoelige en droge huid.

massagebed verstelbaar

praktijkruimte.

voetbad.

kruidenstempel.

ik wil een massage afspraak
Ik wil een nagelafspraak
dagen van de week welke ik kan komen
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen ons We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
0